Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίδειξη μόδας από την Αντικαρκινική και το Maison 56

Μια εσωτερική λάμψη που προστατεύει

Με θέμα την εσωτερική λάμψη (shinefrominside) και στόχο την ενίσχυση των δράσεων του Παραρτήματος Λάρισας της Αντικαρκινικής Εταιρείας, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στο VillageGarden ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς, η επίδειξη μόδας που διοργανώνουν η Αντικαρκινική Εταιρεία και το κατάστημα Maison 56.

Τα μοντέλα της επίδειξης θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της μόδας, αλλά ταυτόχρονα θα «στρατευτούν» στους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην οποία άλλωστε θα διατεθούν όλα τα έσοδα της εκδήλωσης.

Θυμίζουμε ότι το Παράρτημα Λάρισας της Αντικαρκινικής Εταιρείας υλοποιεί εδώ και περίπου δύο χρόνια το πρόγραμμα «Όλη η Πόλη Φιλοξενεί» παρέχοντας δωρεάν φιλοξενία σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της πόλης, σε καρκινοπαθείς που βρίσκονται στη φάση των θεραπειών. Επίσης στους ασθενείς παρέχονται δυνατότητες σίτισης, μεταφοράς, ακόμα και ψυχολογικής υποστήριξης.

Η αυριανή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του VillageGarden (4οχλμ Λάρισας – Νίκαιας) και η είσοδος είναι 25 ευρώ. Προπώληση γίνεται στο κατάστημα Maison 56 (Παπακυριαζή 56) στη Λάρισα

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή