Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» η Γιάννα Αγγελοπούλου

Επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021», για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, έβαλε την Γιάννα Αγγελοπούλου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «το 2021 θα είναι μία χρόνια που όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση θα γίνουν σε όλη τη χώρα, σε εμβληματικούς τόπους, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού, ενώ θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αυτή, αποφασίστηκε φορέας της υποποίησης να είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ενώ στη διοργάνωση, εκτός των αρμόδιων υπουργείων, θα συμμετάσχουν και διακεκριμένα πρόσωπα του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του

Δηλώσεις, μετά την ανάληψη του πόστου, έκανε και η ίδια η κ. Αγγελοπούλου, λέγοντας: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεσης. Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή