Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επική πρόκριση για την Υπεροχή Τρικάλων στο Final Four

Ξεκίνησε την αναμέτρηση παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο καθώς είχε ηττηθεί με 4-1 στον πρώτο αγώνα αλλά τελικά όχι μόνο κάλυψε την διαφορά των 3 γκολ με την οποία είχε χάσει στην Σάμο αλλά πέτυχε μια εμφατική νίκη και μαζί με αυτήν την πρόκριση στο final four και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ Έθνική κατηγορία του futsal.

Η Υπεροχή Τρικάλων επικράτησε 8-1 της Σάμου στον επαναληπτικό προημιτελικό απόλυτα δίκαια. Από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε στο παρκέ του Δημοτικού Κλειστού, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε για γκολ και ουσιαστικά αποκατέστησε την τάξη μετά την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Νίκου Παπακυρίτση έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με τέρματα των Λάμπουρα (3), Τσαρέλα, Κωστάκη, Νικηφόρου, Ψαθογιαννάκη και Σαραντάρη πήραν δίκαια την νίκη. Η Σάμος έδειξε στοιχεία ανάκαμψης στην αρχή της επανάληψης αλλά καθοριστική αποδείχτηκε η απόκρουση του Σκρέκα στο πεναλτι που εκτέλεσε ο Ιωαννίδης. Το γκολ της τιμής για την Σάμο σημείωσε ο Ιωαννίδης.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες της Υπεροχής που αφιέρωσαν την πρόκριση στους Μαυρικίου και Αράπη που είναι τραυματίες και δεν αγωνίστηκαν.

Υπεροχή Τρικάλων: (Παπακυρίτσης) Σκρέκας, Τσαρέλας, Κωστάκης, Λάμπουρας, Παύλου, Νικηφόρος, Τσιότρας, Ψαθογιαννάκης, Νομικός, Χρηστοδούλου, Καππάς, Μουρίκης, Παπαβασιλείου, Σαραντάρης.

Σάμος: (Μιχαλόπουλος) Λύκος, Παπαδόπουλος, Κανιάς, Οικονόμου, Κορίλλης, Αλιφέρης, Μουτσόπουλος, Πανάγκος Δαγκλής, Καρσάς, Ιωαννίδης, Δημητρίου, Μπακόλας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή