Επικίνδυνη ανευθυνότητα…για την τύχη του κτηρίου Κ. Υγείας Μουζακίου

Του Αστέριου Βασιλάκου
Γραμματέα Περιβαλλοντικής Οικολογικής Παρέμβασης, Συμβούλου Κοινότητας Μουζακίου

Αγαπητοί Πολίτες

Η θλιβερή και ψυχοφθόρα εικόνα που βλέπετε οχτώ μήνες τώρα και εν μέσω πανδημίας, μπροστά στο Κ.Υγείας Μουζακίου στις 28/4/2021 Μεγάλη Τετάρτη, δεν είναι συμβατή με την κοινή λογική και την ορθή και σωστή διαδικασία διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας.

Τα μηχανήματα και τα συνεργεία (προφανώς με ενέργειες και χρηματοδότηση Περιφέρειας Θεσσαλίας!), προσπαθούν και «παλεύουν με κίνδυνο» να στηρίξουν, να προστατέψουν και να ενισχύσουν Δημαρχείο και εναπομείναν τμήμα (1075 τ. μ) Κ.Υγείας Μουζακίου!

Αντίθετα το επικινδύνως ετοιμόρροπο (60 τ.μ) τμήμα του Κ.Υγείας Μουζακίου το οποίο και έχει καταρρεύσει, όλως παραδόξως και με «ευθύνη της 5ης Υ.πε» βρίσκεται ακόμα εκεί, οχτώ μήνες τώρα, έτσι όπως το βλέπετε δεν έχει κατεδαφιστεί ούτε καν απομακρύνθηκε, επιβαρύνοντας και δυσκολεύοντας κατ αυτόν τον τρόπο, τη στατικότητα και την προσπάθεια αποκατάστασης του υπόλοιπου κτηρίου.

Άμεσα και σύμφωνα με τις υποδείξεις και το χρονοδιάγραμμα των αρμόδιων υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, οι ιδιοκτήτες (5η Υ.πε) έχουν υποχρέωση να προχωρήσουν στην κατεδάφιση και απομάκρυνση του επικινδύνως ετοιμόρροπου τμήματος των 60 τ.μ. γιατί θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία και βλάβη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους αρμόδιους της 5ης Υ.πε για την ευγενική προσφορά τους! Αλλά, «Οχτώ Μήνες θλιβερών αναμνήσεων, θεωρούμε ότι φτάνουν….»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή