Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιμνημόσυνη δέηση για τον μεγάλο Ευεργέτη των Τρικάλων Ιωάννη Ματσόπουλο

Στο 1ο  Κοιμητήριο, ο Δήμος Τρικκαίων, τίμησε την μνήμη του μεγάλου Ευεργέτη της πόλης Ιωάννη Ματσοπουλο με τρισάγιο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην πόλη με την δωρεά του Μύλου.

«Είναι σημαντικό μια πόλη να αναγνωρίζει, ποιος και πώς βοήθησε και συνέβαλε, ώστε σήμερα, με τη δωρεά του, να είναι αναγνωρίσιμη σε όλη τη χώρα. Ο Ιωάννης Ματσόπουλος δεν ήταν τρικαλινός στην καταγωγή. Έγινε Τρικαλινός στην ΄΄καρδιά΄΄ του και σήμερα, ο Δήμος Τρικκαίων από καρδιάς τον ευχαριστεί», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεστά, Ψύχος, Αναστασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιωργος Τσίγκας, ο Γιώργος Μητσιούλης, οι πρώην Δήμαρχοι Χρήστος Λάππας και Μιχάλης Ταμήλος, οι πρ. Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δήμα, Γάλλου – Δαλκαφούκη, Χρ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, Εκπρόσωποι του Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα και του πρ. Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, Εκπρόσωποι της ΣΜΥ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή