Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο 4ο Πειραματικό Λύκειο Τρικάλων

«Η ευρωπαϊκή προοπτική του σχολείου του 21ου αιώνα- Σκέψεις και καλές πρακτικές»

Την Τετάρτη στην αίθουσα Αγγλικής του 4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», διεξήχθη το επιμορφωτικό σεμινάριο «Η ευρωπαϊκή προοπτική του σχολείου του 21ου αιώνα- Σκέψεις και καλές πρακτικές» με επιμορφωτή τον κ. Αθανάσιο Βράντζα, ΠΕ86-Πληροφορικής, μέλος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Διά Βίου Εκπαίδευσης (ΕΕΔΙΒΕ), στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+, E-twinning» με Συντονίστρια την κα Πουλιάνα Λουίζα, ΠΕ06-Αγγλικής και μέλη της ομάδας σχεδίου δράσης τους κ.κ. Κορκή Άγγελο-ΠΕ04.02, Τσιάκα Ζωή-ΠΕ06, Ζήση Στεργιανή-ΠΕ02, Θεοχάρη Δημήτριο-ΠΕ03.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το περιεχόμενο και τη σημασία της δράσης Erasmus+.

Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τη Βασική Δράση 1 (ΚΑ1)- «Κινητικότητα προσωπικού και μαθητών», και τη Βασική Δράση 2 (ΚΑ2)- «Συμπράξεις- Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης», καθώς και για τα πιθανά πλεονεκτήματα και οφέλη από τη συμμετοχής τους σε προγράμματα Erasmus+ μέσω της παρουσίασης καλών πρακτικών.

Η Διευθύντρια του σχολείου
Μαριάννα Αποστόλου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή