Επιπλέον μέτρα ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση, μετά το… τσουνάμι νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ και σκέφτεται σοβαρά να πάρει πολύ σκληρά μέτρα πριν την έλευση του νέου χρόνου.

Σε πανικό βρίσκονται και όλα τα κόμματα, καθώς οι αρχηγοί τους συμφωνούν με την πολιτική των σκληρών μέτρων και είναι …υπεραισιόδοξοι ότι θα περιορίσουν την διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον, όπως τα …κατάφεραν με τις προηγούμενες μεταλλάξεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο άνθρωπος που προσπαθεί να αναστήσει το παλαιό καλό ΠΑΣΟΚ, το φαινόμενο Ανδρουλάκη, σε δήλωσή του κατηγορεί τον πρωθυπουργό για καταστροφικές παλινωδίες που υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια αναχαίτησης του νέου κύματος της πανδημίας.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ:

«Τον τελευταίο μήνα οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον, για να αποφύγουν το κλείσιμο της οικονομίας, προσαρμοζόμενες στις εξελίξεις. Στον αντίποδα, για την Ελληνική Κυβέρνηση, οι αποφάσεις και ο χρόνος που τις λαμβάνει, καθορίζονται από το πολιτικό κόστος και τις εντυπώσεις.

Εξαγγέλλονται μέτρα πριν τις γιορτές, τα οποία όμως ανακαλούνται με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, στην συνέχεια ανακοινώνονται νέα με την εφαρμογή τους να μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και μόλις μία ημέρα μετά, προαναγγέλλεται η πιθανή επίσπευσή τους.

Οι παλινωδίες αυτές είναι καταστροφικές για την εθνική προσπάθεια. Η μη έγκαιρη αναχαίτηση του νέου κύματος της πανδημίας θα οδηγήσει σε χιλιάδες νέα κρούσματα, εντείνοντας την πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δεν έχει ενισχυθεί αναλόγως αλλά και στο εκ των πραγμάτων πάγωμα της οικονομίας».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή