Επίσημα Ασκληπιός beach volley academy

17 Apr 2021 Αθλητικα

Πρωτοπόρος σε μία ακόμη κίνηση για την καλλιέργεια του αθλήματος ο Ασκληπιός.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες πιστοποιήθηκε στο Τμήμα beach volley της ΕΟΠΕ η λειτουργία νέου τμήματος του Ασκληπιού για την εκμάθηση και αγωνιστική δραστηριότητα στο beach volley, με τον τίτλο Ασκληπιός beach volley academy.

Από σήμερα λοιπόν 16/4/2021, ο Ασκληπιός ανήκει στους πιστοποιημένους Πανελλαδικά φορείς καλλιέργειας και διάδοσης του αθλήματος του beach volley, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην πορεία του, στην προσφορά του στο Βόλει αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, δίνοντας την δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής να γνωρίσει και να διδαχθεί το άθλημα του beach volley.

Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα έχει την δυνατότητα να φέρει στα Τρίκαλα επίσημους αγώνες του αθλήματος, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και Τοπικούς Φορείς (Δήμος – Περιφέρεια κτλ)

Τις επόμενες μέρες θα «ανέβει» στο site της ΕΟΠΕ η σελίδα με την πιστοποίηση της ομάδας του Ασκληπιού στην αντίστοιχη δραστηριότητα.

Μετά από αυτό θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία της Ακαδημίας

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …