Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσημο: Ανεγείρεται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στο Ριζαριό

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το άρθρο για την έγκριση της δόμησης και τους όρους που τη διέπει

Ένα σημαντικό έργο για την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών της περιοχής των Τρικάλων μπαίνει πλέον στο δρόμο της υλοποίησης όπως καταγράφει το Trikalanews.gr.

Πρόκειται για το νέο αστυνομικό μέγαρο, το οποίο θα ανεγερθεί σε έκταση που παραχωρήθηκε στο Ριζαριό Τρικάλων και που αισίως, σχετικό άρθρο ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής.

Το άρθρο προβλέπει ρητά τη χρήση του εν λόγω οικοπέδου για τον σκοπό αυτό, θέτοντας παράλληλα και τους όρους δόμησης. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και η μεταφορά των αστυνομικών υπηρεσιών εκτός πόλης αναμένεται να συμβάλει στην αποσυμφόρηση της περιοχής όπου σήμερα φιλοξενείται η αστυνομία, στις ιδιόκτητες και άρα πιο λειτουργικά σχεδιασμένες υποδομές για τους σκοπούς που καλούνται να εξυπηρετήσουν οι αστυνομικές αρχές αλλά και στην έγκαιρη λειτουργία των υπηρεσιών με ταχύτερη ανταπόκριση.

Τη θετική εξέλιξη, ανήγγειλε ο αστυνομικός και σήμερα πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος σε ανάρτησή του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις συλλογικές προσπάθειες που καταβλήθηκαν στην κατεύθυνση αυτή.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02bBHnDZPj37bvdFuQKMbQuafvfYQuPJW7gRMBNg9ky5WTw6wSXXheEGGEtXYDGmpnl&id=100014444208913

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή