Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισήμως Πρόεδρος στη ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων ο Κουτσονάσιος

Μετά από τις απαραίτητες διεργασίες και όπως είχε γράψει προ ημερών και το Trikalanews.gr, ο Γιάννης Κουτσονάσιος αναλαμβάνει πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ) στη θέση τους παραιτηθέντα Κώστα Τρέλλη.

Η απόφαση ήταν ειλημμένη ωστόσο καθυστέρησε ελάχιστα η ανακοίνωσή της λόγω της πρότασης μομφής που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με την ολοκλήρωση και την απόρριψή της κατά πλειοψηφία από τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, ήρθε και η επίσημη απόφαση  του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιου Κονταδάκη με την οποία ορίστηκε Πρόεδρος στη ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, έως τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουτσονάσιος σε δήλωσή του, αναφέρει:

Ευχαριστώ τον κ. Κονταδάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αναθέτοντας καθήκοντα Προέδρου στη ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων. Υπηρέτω τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ από διάφορες θέσεις ευθύνης από το 1996. Από τη νέα θέση που θα συνεργαστεί με όλους ώστε να αναδείξουμε το σημαντικό έργο της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού. Κυριάκου Μητσοτάκη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή