Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκέψεις του Ηλία Βλαχογιάννη σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων πραγματοποίησε ο Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, πρ. Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης συνεχάρη τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος , για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και μετέφερε τις ευχές της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, για το νέο έτος.

«Γνωρίζουμε ότι επιτελείτε σπουδαίο έργο, με κίνδυνο της ζωής σας και υπό αντίξοες συνθήκες. Όλοι οι πολίτες, σας στηρίζουν και σας εμπιστεύονται. Γνωρίζουμε την απογοήτευση που νιώσατε από τις νέες μειώσεις που επέφερε στις αποδοχές σας, το κατ ευφημισμό "νέο μισθολόγιο" της κυβέρνησης, αλλά και η μη χορήγηση του υπολειπόμενου 50 τοις εκατό των οφειλομένων, σύμφωνα με την γνωστή απόφαση του ΣτΕ.

Η Νέα Δημοκρατία,όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προβεί στη χορήγηση και του υπολοίπου 50 τοις εκατό των οφειλομένων και σε διαβούλευση με τους εκπροσώπους σας, θα επανεξετάσει απ αρχής το νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ακόμη θα δώσουμε έμφαση στην ομογενοποίηση του προσωπικού στο Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε υπάλληλοι που εκτελούν τα ίδια καθήκοντα και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, να έχουν τα ίδια δικαιώματα»,τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχογιάννης.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή