Επίσκεψη … πρακτικής για μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Μηχανολογικού τομέα, ειδικότητας Τεχνικού Οχημάτων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ρεκτιφιέ κινητήρων «Γκουλιόπουλος Β. – Μπάρδας Ι. και Σια».

Στις εγκαταστάσεις του ρεκτιφιέ, σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, το προσωπικό υποδέχτηκε τους μαθητές και τους ενημέρωσε για τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ανακατασκευής κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η επίσκεψη κρίθηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, μιας και η άμεση επαφή των μαθητών με τα μηχανήματα και τις εργασίες που παρακολούθησαν, έδωσε τη δυνατότητα της καλύτερης εμπέδωσης όσων έχουν διδαχθεί στις αντίστοιχες ενότητες των σχολικών βιβλίων, σχετικές με την ανακατασκευή ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η Δ/νση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων και οι Μηχανολόγοι, συνοδοί καθηγητές κ.κ. Μπαμπλέκος Π., Μπαντής Γ., Γιαννούλας Θ. και οι μαθητές, ευχαριστούν τους υπεύθυνους για την θερμή υποδοχή και την άψογη ξενάγηση στους χώρους του υπερσύγχρονου ρεκτιφιέ κινητήρων που διαθέτουν.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή