Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων στη ΣΜΥ

Στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων οργάνωσε επίσκεψη των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης στη ΣΜΥ μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση της.

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης με συνοδούς εκπαιδευτικούς τους κ.κ. Κοντοκλώτση, Τζιοβάρα, Παπαευθυμίου, Γκούτσια και Μπαρμπαρούση επισκεφτήκαμε τους χώρους της σχολής.

Εκεί μας υποδέχθηκαν και μας ενημέρωσαν για τη λειτουργία της σχολής, το πρόγραμμα σπουδών, την διαδικασία εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και την διαβίωση των σπουδαστών. Επίσης, ξεναγηθήκαμε στο νεοϊδρυθέν στρατιωτικό μουσείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της σχολής. Εντυπωσιαστήκαμε ακούγοντας για τη μάχη του υψώματος 731 καθώς και με τα βίντεο που έδειχναν την εκπαίδευση των υπαξιωματικών.

Μετά το κέρασμα της διοίκησης της ΣΜΥ πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο με μια επιπλέον σημαντική εμπειρία στο σακίδιο της γνώσης.

Ευχαριστούμε πολύ την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών για την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχαν και τους συγχαίρουμε για την εξαιρετική οργάνωση της δράσης μας στους χώρους της σχολής.

Από το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή