Επίσκεψη του Γιάννη Μπουτίνα στον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γεώργιο Σπηλιόπουλο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας.

Ο κ. Μπουτίνας γνωστοποίησε και παρέδωσε σχετικό υπόμνημα στον Αστυνομικό Διευθυντή για το Α.Τ. Καλαμπάκας και την αναβάθμιση, ιδιαίτερα σε έμψυχο δυναμικό, του Γραφείου Τουρισμού (πρώην Τουριστική Αστυνομία) γιατί το πεδίο ευθύνης του γραφείου είναι τα Μετέωρα, ένας προορισμός που κατατάσσεται στους πιο επισκέψιμους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στη χώρα μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε ότι υπάρχει ήδη άριστη συνεργασία και αλληλοβοήθεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Τρικάλων και ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Παράλληλα συζήτησαν σχετικά θέματα με την αστυνόμευση και το πεδίο ευθύνης της αστυνομικής δύναμης σε όλη την Π.Ε. Τρικάλων και τις προτάσεις που μπορεί να καταθέσει το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την καλύτερη διευθέτηση της κυκλοφορίας σε περιόδους αιχμής και την καλύτερη αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος ο κ. Μπουτίνας διαβεβαίωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Μιχαλάκη θα προτείνουν όλα τα σχετικά, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και για την τουριστική περίοδο.
 

admins
Author: admins

Share:
Συνάντηση Παπαστεργίου - Μαράβα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Πύλης

Συνάντηση Παπαστεργίου – Μαράβα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Πύλης

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου …
O Π.Ο.Τ.Α.Π. αξιοποιεί τον τουρισμό κρουαζιέρας

O Π.Ο.Τ.Α.Π. αξιοποιεί τον τουρισμό κρουαζιέρας

Η δημιουργική ανησυχία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) έχει συνέχεια …
Έφυγε από τη ζωή ο 41χρονος Ανδρέας Κιαλιάς

Έφυγε από τη ζωή ο 41χρονος Ανδρέας Κιαλιάς

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας υιού, συζύγου, πατέρα και αδερφού, Ανδρέα Κιαλιά, σε ηλικία 41 ετών …
Η Κρήτη αποκτά ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της

Η Κρήτη αποκτά ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της

 Η Κρήτη απέκτησε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της, ένα σημαντικό βήμα …