Επισκεφτείτε το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς έως τις 23 Φεβρουαρίου στο NOESIS

Μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς συνεχίζεται έως τις 23 Φεβρουαρίου στο NOESIS στη Θεσσαλονίκη. Το θεματικό πάρκο υπερπαραγωγή «Οδύσσεια» με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών ενθουσιάζει όλες τις ηλικίες που βλέπουν να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους η σημαντικότερη και πιο επιδραστική ιστορία της ανθρωπότητας.

Με σημείο εκκίνησης τον Δούρειο Ίππο παιδιά, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί από τον Έβρο μέχρι την Κέρκυρα και από τη Φλώρινα μέχρι και τη Φθιώτιδα που επισκέφτηκαν έως τώρα το θεματικό πάρκο, έζησαν συναρπαστικές στιγμές ψυχαγωγίας και μάθησης ανακαλύπτοντας διαδραστικά τις περιπέτειες του Οδυσσέα.

Στο θεματικό πάρκο «Οδύσσεια» μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον Πολύφημο, να βοηθήσουν τον Οδυσσέα να ξεφύγει από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη και να αποφύγει το μαγευτικό κάλεσμα από τις Σειρήνες. Οι ήρωες από τις σελίδες του έπους της Οδύσσειας αποκτούν υπόσταση με ήχο και κίνηση μέσω των επιβλητικών τρισδιάστατων ομοιωμάτων και οι επισκέπτες μαζί με τους εμψυχωτές και τους ηθοποιούς γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας!

Την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του θεματικού πάρκου έχει ο ομότιμος καθηγητής Αρχαίας Κλασσικής Φιλολογίας και Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, κ. Ιωάννης Καζάζης. Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο προσθέτει και ο αγαπημένος παρουσιαστής και συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς αλλά και ο βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Ευγένιος Τριβιζάς.

INFO

Στην «Οδύσσεια» γίνονται 4 διαφορετικές ξεναγήσεις: για πολύ μικρά παιδιά, για μαθητές Γυμνασίου σε έμμετρο λόγο, στα Αγγλικά και στα Ποντιακά!

Το πάρκο θα λειτουργήσει στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟESIS από τις 22 Οκτωβρίου του 2019 ως τις 23 Φεβρουαρίου του 2020.

Για όλους τους επισκέπτες προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ.

Το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές από Τρίτη έως Παρασκευή είναι 09.00-13.00. Το Σάββατο και την Κυριακή το πάρκο ανοίγει για το κοινό από τις 11.00 ως τις 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες επιστεφτείτε την ιστοσελίδα https://odysseypark.gr/ και καλέστε στο 2312315249.

Για σχολικές εκδρομές και ομαδικές κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2312315248.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή