Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων στο Νομό

Την Παρασκευή και το Σάββατο 7 και 8 Οκτωβρίου 2022, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων συνεχίζοντας τις επαφές με τους πολίτες του Νομού, καταγράφοντας τα προβλήματά τους και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του κόμματός μας για ένα προοδευτικό και εναλλακτικό μοντέλο διακυβέρνησης, επισκέφθηκαν κατά σειρά:

Την Παρασκευή το πρωί, αρχικά, τη Λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας όπου στις συνομιλίες με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές τονίστηκε από όλες τις πλευρές το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, καθώς και το δυσβάσταχτο κόστος του καταναλωτή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε την Φήκη, όπου σε μία ευρεία σύσκεψη συναντήθηκε με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και σε μία γενικότερη πολιτική τοποθέτηση και ανταλλαγή απόψεων παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο για τα κεντρικά, όσο και για τα τοπικά ζητήματα του Νομού μας.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί, άλλο κλιμάκιο επισκέφθηκε την Λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Λαϊκής, τους καταστηματάρχες  και τους κατοίκους της περιοχής.

Είναι, πλέον, ορατό σε όλους τους πολίτες, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ του κ. Μητσοτάκη δεν θέλει και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, για αυτό καθίσταται επιτακτική η ανάγκη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα λειτουργεί με βάση τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι υπέρ των ολιγαρχών.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή