Επίσκεψη Αγγελάκη και Ιωάννου στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Τί συζητήθηκε

Στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Τρικάλων, ο Πρόεδρος κ. Αγγελάκης Ευάγγελος και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Ιωάννου Δημήτριος επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Τρικάλων και συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μήτραινα και με τον Διοικητή Τροχαίας κ.Κων/νο Κωστακόπουλο.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των συναδέλφων στην αγορά και αφορούν στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, την εύρυθμη κυκλοφορία στην πόλη και την πάταξη της παραβατικότητας. 

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία σε υψηλό επίπεδο που είχαμε μέχρι σήμερα με όλο το προσωπικό της Αστυνομίας, ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην αγορά τόσο για τονεπαγγελματικό και εμπορικό κόσμο, όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Ο Νόα Χόρχλερ στον Α.Σ.Κ !

Ο Νόα Χόρχλερ στον Α.Σ.Κ !

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Νόα Χόρχλερ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας …
Τρίκαλα: Βολές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Τρίκαλα: Βολές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων επικρίνει τον Υπουργό Υγείας για την επίταξη ιδιωτών γιατρών και την απαγόρευση συνταγογράφησης …
Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

 Θέατρο, συναυλίες και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους από τοπικούς καλλιτέχνες …