Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη Έφεδρων Αξιωματικών του ΣΕΑΛ Λάρισας στη ΣΜΥ

Η στενή σχέση συνεργασίας του ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ με την Διοίκηση της ΣΜΥ συνεχίζει να ενισχύεται.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της σχολής όπου κάναμε χρήση των εξομοιωτών τυφεκίου G3A3 σε βολές σταθερού στόχου στα 100 μέτρα και βολές ταχείας αντίδρασης.

Με τη χρήση των εξομοιωτών γίνεται η προετοιμασία των σπουδαστών για την πραγµατοποίηση ασκήσεων και βολών σε πραγµατικά πεδία ασκήσεων και βολών. Με αυτό τον τρόπο, µειώνεται το κόστος, εξοικονοµούνται πυροµαχικά, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ανθρώπινου ατυχήµατος και φθοράς του υλικού και µεγιστοποιούνται τα αποτελέσµατα της εκπαίδευσης.

Εν συνεχεία, επισκεφτήκαμε  το μουσείο της ΣΜΥ, ένα μουσείο κόσμημα με πλούτο ιστορικών εκθεμάτων από τον Ά Βαλκανικό Πόλεμο έως σήμερα. Ανάμεσα στα εκθέματα, εξέχουσα θέση έχει η πολεμική σημαία του δοξασμένου 5ου Συντάγματος Πεζικού!

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο Σαράντη Τυλιγαδά για τη θερμή του φιλοξενία και ευχόμαστε να συναντήσουμε τα στελέχη και τους σπουδαστές της Σχολής τον προσεχή Φεβρουάριο στο Σχολείο χειμερινής διαβίωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Περτούλι.

ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή