Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη Κώστα Σκρέκα στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τη Δ.Π.Ε Τρικάλων επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Χρήστο Τρικάλη σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του και αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του νομού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξασφάλιση των συνθηκών εκείνων προκειμένου οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην εκπαιδευτική διαδικασία (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς) να γίνονται, στον καλύτερο δυνατό βαθμό, αποδέκτες των όσων σχεδιάζονται σε επίπεδο εκπαιδευτικής πολιτικής και καλούνται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πράξης.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια αξιών και συμπεριφορών σεβασμού στο περιβάλλον όπως επίσης και στην εύρεση κι εκμάθηση τρόπων εξοικονόμησης και βελτίωσης της χρήσης της ενέργειας.

Τέλος επισημάνθηκε η αναγκαιότητα εξασφάλισης στα σχολεία της υγιεινότερης και φθηνότερης θέρμανσης. Ο Υπουργός μέσα από διαλογική συζήτηση με όλο το προσωπικό τόνισε την υποστηρικτική του διάθεση και την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που παρουσιάζονται με σκοπό την αναβάθμιση και τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Από τη Δ.Π.Ε. Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή