Επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στον Δήμο Μετεώρων ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος ο οποίος τον καλωσόρισε στη περιοχή της Καλαμπάκας, του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, υγεία, καλή και δημιουργική θητεία και καλοτυχία.

Ο Πρωθυπουργός με τη σειρά του επισήμανε ότι χάρηκε πολύ που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων και του δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτεί έναν τόπο που αγαπά ιδιαίτερα. Ευχήθηκε καλή θητεία, δύναμη και επιτυχία στον Δήμαρχο Μετεώρων. Δεσμεύτηκε για καλή συνεργασία μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κεντρικής Εξουσίας για να γίνουν οι ζωές των πολιτών καλύτερες.

Στην συνέχεια ο κ. Αλέκος του έδωσε ένα υπόμνημα με 7 αιτήματα που αφορούσαν τον Δήμο Μετεώρων και ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι κάποια από αυτά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων θα τα υλοποιήσει.

Έπειτα είχε συζήτηση με τους υπαλλήλους που εργάζονται στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη δομή. Μίλησε για την κοινωνική ευαισθησία που θα πρέπει να επιδείξει το κράτος για τις ευπαθείς ομάδες και τα άτομα τα οποία εξυπηρετούνται από αυτό το πρόγραμμα. Υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την δομή αυτή η οποία είναι σημαντική και προσφέρει πολλά σε ηλικιωμένα άτομα.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή