Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας Κ. Σκρέκα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Το Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ως Εμβολιαστικό Κέντρο ενημερώθηκε για την πορεία του εμβολιασμού κατά του covid-19, ο οποίος εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την υπερσύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού η οποία εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας παρέχοντάς τους εξαιρετικές υπηρεσίες και διασφαλίζοντάς τους το επιθυμητό επίπεδο ζωής.

Τέλος ο κ. Κώστας Σκρέκας είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστα Γρηγορίου με τον οποίο συζήτησε για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, τις ανάγκες που υπάρχουν, κυρίως δε για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων μέσω ενός προγράμματος με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 5,2 εκατ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Τρικάλων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προσθήκη θερμομονώσεων, την αντικατάσταση του υφιστάμενου φωτισμού με φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης LED, την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και την αντικατάσταση μέρους του ιατροτεχνικού εξοπλισμού.

Το συγκεκριμένο έργο, όπως τόνισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, θα ενισχύσει την περιφερειακή ανάπτυξη με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα συμβάλλει στην επίτευξη των κλιματικών στόχων της χώρας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή