Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστήμη και τέχνη κυριαρχούν στα νέα βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων

Πάνω από 150 νέοι τίτλοι βιβλίων εμπλουτίζουν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων. Η νέα αυτή προμήθεια βιβλίων προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στο βιβλιοαναγνωστικό κοινό του Δήμου, να δανειστεί βιβλία που ενισχύουν τη φιλαναγνωσία και εμπλουτίζουν τις γνώσεις.

Οι τίτλοι που μόλις προστέθηκαν, κατόπιν προσεκτικής απόφασης των υπευθύνων, ουσιαστικά καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα ενδιαφερόντων. Αυτή τη φορά η λογοτεχνία εκπροσωπείται κυρίως με το παιδικό και εφηβικό τμήμα της, ενώ έμφαση δόθηκε στις επιστήμες και τις τέχνες. Ετσι, αποκτήθηκαν βιβλία για τις κοινωνικές επιστήμες, την ψυχολογία και την ψυχανάλυση, με εξειδίκευση σε θέματα υγείας και ψυχικής υγείας. Αποκτήθηκαν, επίσης, βιβλία για επίκαιρα κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, για το θέατρο, τη σκηνοθεσία, το σενάριο και τον κινηματογράφο.

Εμφαση δόθηκε και στη Νομική Επιστήμη, με βιβλία που άπτονται σύγχρονων και επίκαιρων ζητημάτων (πρόσφυγες, κακοποιημένα γυναίκες, παιδιά και τους εφήβους που ζουν σε συνθήκες βίας και εκμετάλλευσης κ.α.). Ενδιαφέροντα είναι, τέλος, τα βιβλία με θεωρητικό και θρησκευτικό περιεχόμενο, για πολλές και διαφορετικές θρησκείες και θρησκευτικά κινήματα.

Με αυτή τη νέα προμήθεια, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό της, προσπαθώντας να καλύψει πλήθος πολλών και διαφορετικών ενδιαφερόντων.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή