Επιστημονική Ημερίδα Προσθετικής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων

Ακόμη μία επιστημονική εκδήλωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς αγκαλιάστηκε με θέρμη από την οδοντιατρική κοινότητα του νομού μας- και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα στην Ημερίδα Προσθετικής που διοργανώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στον συνεδριακό χώρο του ANANTI City Resort, με ομιλήτρια την Επίκουρη Καθηγήτρια του τομέα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Όλγα Νάκα, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και προσδοκία.

Η ομιλήτρια-η οποία τιμά διεθνώς τον τόπο μας, καθώς έλκει την καταγωγή της από την Καλαμπάκα και διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την πόλη της- καθήλωσε με την παρουσίασή της τους παρισταμένους.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν άπτονται της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης επικαιροποιώντας υπάρχουσες αλλά και προσφέροντας νέες γνώσεις οι οποίες θα μετουσιωθούν σε ακόμη καλύτερης ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Η ημερίδα ήταν μοριοδοτούμενη καθώς ήταν ενταγμένη -όπως όλες οι εκδηλώσεις του Συλλόγου- στο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Δεν είναι δε η τελευταία για φέτος καθώς ακολουθεί ακόμη μία στις 14 Δεκεμβρίου ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί ένας μεγάλος αριθμός αντίστοιχων εκδηλώσεων για την επόμενη χρονιά.

Χορηγοί της εκδήλωσης η εταιρεία οδοντιατρικών υλικών «Τζέκος Dental» και η εταιρεία φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων «Intermed».©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή