Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή καταπέλτης για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας

Ο ειδικός πραγματογνώμονας Αντιστράτηγος Π.Σ ε.α, καταγγέλλει το νέο σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας.

Επιστολή καταπέλτη κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας, έδωσε στη δημοσιότητα, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος και νομικός κ. Αδριανός Γκουρμπάτσης, σήμερα ειδικός εμπειρογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών.

Στην επιστολή με την οποία αναφέρεται στις αλλαγές που προβλέπει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις όπως, μόρφωμα, αδιαφάνεια, σκοπιμότητες, ρουσφέτια, υπερεξουσίες, αναξιοκρατία, απόρρητες δαπάνες, και δυσλειτουργία.

Ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, οι παθογένειες και δυσλειτουργίες του παρελθόντος δεν  διορθώνονται με το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου, για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας.

Στο τέλος της επιστολής του ο Υπαρχηγός ε.α συμπερασματικά αναφέρει: Κατόπιν των ανωτέρω παθογενειών, δυσλειτουργιών και προβλημάτων που ανακύπτουν από την εφαρμογή των διατάξεων του σχεδίου νόμου, πιστεύω ότι  η αναποτελεσματικότητα του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Εκτάκτων Αναγκών, είναι προδιαγεγραμμένη και η αποτυχία του δεδομένη.

Και καταλήγει: Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζω καλά, ως πολιτικό υπέρμαχο της νομιμότητας και αξιοκρατίας κλπ. Θα υποστηρίξει στη βουλή αυτό που εξυπηρετεί μόνον σκοπιμότητες και αναξιοκρατία και ως εκ τούτου είναι κόντρα στα πιστεύω του.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή