Επιστολή Παπαστεργίου στην Τροχαία Τρικάλων να κάνει την …δουλειά της

Ελέγχους για την ηχορύπανση από εξατμίσεις μοτοσικλετών ζητά με επιστολή του από τον διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το μείζον πρόβλημα της ηχορύπανσης που και φέτος απασχολεί πολίτες, θίγει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία του στα καθημερινά προβλήματα της πόλης.

Με επιστολή του στον διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων κ. Ι. Τσιώλη και κοινοποίηση στον Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων κ. Στ. Νίντο, ο κ. Παπαστεργίου ζητά «εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων της υπηρεσίας σας, τόσο κατά τη διάρκεια των τακτικών περιπολιών που διενεργείτε όσο και έκτακτων που δύναστε να ορίσετε, σε βαθμό τέτοιο που κατά την κρίση σας μπορεί να συμβάλλει αισθητά στον περιορισμό του φαινομένου αυτού».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων διαπιστώνει ότι κάτοχοι μοτοποδηλάτων μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, νεαρής κυρίως ηλικίας, προφανώς από έλλειψη συντήρησης ή εσκεμμένα, προκαλούν υπέρμετρο θόρυβο κατά την κίνηση των τροχοφόρων τους» και σημειώνει ότι η δημοτική αρχή λαμβάνει και πλήθος μηνυμάτων – διαμαρτυριών από πολίτες.

Ο κ. Παπαστεργίου σε δήλωσή του επισημαίνει τα προβλήματα που προκαλούνται από την ηχορύπανση, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να διατηρείται η ησυχία για όλους και όλες.


ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

ΠΡΟΛΗΨΗ

Η αποφυγή μιας θορυβώδους κατάστασης είναι η καλύτερη πρόληψη.
Ωστόσο εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε τον θόρυβο, χρησιμοποιήστε το 800 1117 800. [+]
©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή