Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή της Πωλίνας Γκιωνάκη και Γιάννη Βαμβακά

Κοινοποιήθηκε στο trikalanews.gr η  ακόλουθη επιστολή της ηθοποιού Π. Γκιωνάκη και Γ. Βαμβακά, την οποία δημοσιεύουμε για την ολόπλευρη ενημέρωση των αναγνωστών μας, μαζί με το link του ρεπορτάζ που αναφέρεται και το οποίο δημοσιεύσαμε στις 30/11/2018, το οποίο διενήργησε η δημοσιογράφος κ. Λέλα Κατεχάκη για το trikalanews.gr στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη στις 28/11/2018 και αφορούσε την παράσταση «Κόκκινη Μνήμη».

"Βαμβακάς Γιάννης και Πολύνα Γκιωνάκη
Για την παράσταση ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΝΗΜΗ
 
Προς Λέλα Κατεχάκη της εφημερίδος TRIKALA NEWS.
 
Κοινοποίηση:  Διεύθυνση TRIKALA NEWS
Κοινοποίηση:  Μουσείο Τσιτσάνη
 
Κυρία Κατεχάκη καλησπέρα,

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας διευκρινίσουμε ορισμένα σημεία του ρεπορτάζ που κάνατε για την παράστασή μας Κόκκινη Μνήμη, που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία στο Μουσείο Τσιτσάνη, παρά τις τόσο δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Τετάρτη 28/11.
 

  1. Ουδέποτε ειπώθηκε ότι η Πολύνα Γκιωνάκη βιάστηκε από το Τρικαλινό κοινό. Το αντίθετο συνέβη, ότι δηλαδή η Πολύνα Γκιωνάκη και ο σκηνοθέτης Γιάννης Βαμβακάς ήταν ευγνώμονες από το Τρικαλινό κοινό για την αθρόα προσέλευσή τους σε τόσο κακές καιρικές συνθήκες.
     
  2. Το ότι ορισμένοι δεν σεβάστηκαν την ηθοποιό και την παράσταση και περιφέρονταν μέσα-έξω, και μερικά κινητά που χτυπούσαν ενοχλώντας την ηθοποιό, αλλά και όλους τους άλλους θεατές που ήταν εξοργισμένοι με τους απείθαρχους συμπατριώτες τους, δεν σημαίνει ότι το Τρικαλινό κοινό δεν έχει θεατρική παιδεία. Θεατρική παιδεία – και εν γένει παιδεία –  δεν είχαν αυτοί που ενόχλησαν τους ίδιους τους συντοπίτες τους και την ομαλή εκτέλεση της μοναδικής αυτής παράστασης, που μιλάει τόσο εύγλωττα ενάντια στην κακοποίηση.
     
  3. Όλοι στο μουσείο Τσιτσάνη, με προεξέχοντα τον διευθυντή του κύριο Στέλιο Καραγιώργο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό για να εξυπηρετήσουν εμάς και το πολυπληθές κοινό, που αψήφησε τις κακές καιρικές συνθήκες για να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική παράσταση.
     

Έτρεχαν να βοηθήσουν σε κάθε τι που προέκυπτε. Τους είμαστε ευγνώμονες με αυτό το ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η αίθουσα δεν είναι ακατάλληλη. Είναι κόσμημα στο κέντρο των Τρικάλων, για το καλό των κατοίκων.
Δεν είναι αμιγώς θεατρική ναι, όχι όμως ακατάλληλη.

Τα ξύλινα πατώματα δεν θα ενοχλούσαν, αν οι συγκεκριμένοι δεν μετακινόντουσαν έτσι άναρχα.
 
Πέντε κινητά χτύπησαν σε ένα πλήθος πάνω από διακόσια άτομα. Οι ίδιοι οι θεατές δυσφορούσαν από τους λίγους κακούς θεατές. Οι συστάσεις λοιπόν δεν απευθύνονται εν γένει στο Τρικαλινό κοινό, παρά σ’ αυτούς τους λίγους κακούς θεατές.
 
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ."
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή