Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή του Δημάρχου Τρικκαίων στον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

Επιστολή στον Αχιλλέα Λιούτα, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων (Ε.Α.Σ.), απέστειλε ο Δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου, με θέμα την ανακοίνωση των 500 εταιριών και ομίλων της χώρας μας που ενίσχυσαν τα κέρδη τους την περασμένη χρονιά, μεταξύ των οποίων και η Ε.Α.Σ. Ακολουθεί η επιστολή:
 
Αγαπητέ κ. Λιούτα

Ήμουν σίγουρος, όταν διάβασα τον τίτλο της είδησης, ότι η Ε.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα ήταν ανάμεσα στις πρώτες ανά την Ελλάδα τρικαλινές επιχειρήσεις που θα καταλάμβαναν κορυφαία θέση στο ιδιότυπο αυτό ranking.
Μπορεί ο τζίρος να μην είναι αντιπροσωπευτικός, της γενικότερης κοινωνικής προσφοράς μιας εταιρείας. Είναι ένας δείκτης σημαντικός, για την ορθή πρακτική, για τη λειτουργία της εταιρείας, για τον ποιοτικό έλεγχο, για τους ανθρώπους που εργάζονται, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγορές.
Είναι όμως και κάτι πιο πάνω από τον τζίρο. Είναι η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, η συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, το πνεύμα αλληλεγγύης. Για αυτά (και για αυτά) σας συγχαίρω, καθώς μια επιβράβευση σε οικονομικό επίπεδο είναι η βάση για να συνεχιστεί η πορεία συνεργασίας με ολόκληρη την κοινωνία μας, αποδεικνύοντας ότι οι τρικαλινές επιχειρήσεις μπορούν να επιτυγχάνουν σε όλους τους τομείς.
Εύχομαι Καλό Πάσχα και συνέχιση της ανοδικής πορείας της εταιρείας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή