Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Επιστρατεύει» Κικίλια ο Δήμος Τρικκαίων για το κάπνισμα

Παρτίδες με το Υπουργείο Υγείας άνοιξε ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο της καταδίωξης των καταστηματαρχών που δεν τηρούν την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και χαλάνε την εικόνα των Τρικάλων, που με τόσο κόπο έχτισε προσωπικά ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Γι αυτό και ο κ. Παπαστεργίου έδωσε αυξημένες αρμοδιότητες στον κ. Άκη Αναστασίου, ο οποίος υπενθυμίζουμε είναι αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, με την πρώτη του προσπάθεια, απ’ ότι βλέπουμε να καρποφορεί.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, σε άκρως φιλικό κλίμα, οι δυο τους συζήτησαν για δράσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο, οι οποίες θα αφορούν όλη την επικράτεια, με «πειραματόζωο» την πόλη μας.

Μεταξύ άλλων, οι δύο άνδρες συζήτησαν και την εμπέδωση του νόμου από τους καπνιστές, αλλά και όσους μη-καπνιστές… «προστατεύουν» τους παραβάτες.

Φυσικά, η κουβέντα κατέληξε σε άλλα σοβαρά θέματα της ατζέντας, όπως το μπάσκετ και ό,τι αφορά την Εθνική και το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή