Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστρέφει η …περιποίηση της κεφαλής και των άκρων στα Τρίκαλα

Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα, πως η 4η Μαΐου θα είναι μέρα ανοίγματος μέρους των εμπορικών καταστημάτων της χώρας.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει και που θα οδηγήσει η απελευθέρωση στην περιποίηση της κεφαλής και των άκρων, ανδρών και γυναικών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής πελατών σε κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων, με Τρικαλινές και Τρικαλινούς να μετρούν από τώρα τις μέρες, όπως και οι φυλακισμένοι.

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται και πολλές γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν στο σπίτι να κάνουν πειράματα με τα μαλλιά τους, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε.

Οι περιορισμοί και οι κανόνες που πρέπει να τεθούν και να τηρηθούν, έχουν αρχίσει να αγχώνουν τους ειδικούς και τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η πιθανότητα να συμβεί ένα λάθος αρκεί για να βρεθούμε στην αρχή της προσπάθειας, το οποίο ίσως είναι καταστροφικό και γι’ αυτό οι οδηγίες που θα δοθούν θα πρέπει να εξασφαλίζουν την υγεία των πελατών, αλλά και του προσωπικού των καταστημάτων.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή