Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα θρανία στα Τρίκαλα εν μέσω γρίπης και covid

Χωρίς ανησυχητικά δείγματα μέχρι στιγμής με βάση τις απουσίες παιδιών – Πόσοι μαθητές δήλωσαν ασθενείς με covid στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Τρικάλων

Από τη μία αυξάνονται τα κρούσματα που καταφθάνουν στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω έξαρσης ιώσεων, γρίπης και κόβιντ, από την άλλη η εκπαιδευτική κοινότητα πρώτη μέρα σήμερα επαναφοράς μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν διαπιστώνει κάποια ανησυχητικά στοιχεία μέχρι στιγμής από τα δεδομένα των απουσιών που δηλώθηκαν στα σχολεία.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων όπως ανέφερε στο Trikalanews.gr ο προϊστάμενος κ. Χρήστος Τρικάλης, δηλώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός μαθητών και εκπαιδευτικών με βάση και τα δεδομένα προηγούμενων ετών αυτή την εποχή.

Τα ίδια ισχύουν και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων με τον προϊστάμενο κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη να παρακολουθεί στενά το ζήτημα. Όπως επισήμανε στο Trikalanews.gr όσον αφορά τα περιστατικά Covid, έχουν δηλωθεί οι απουσίες πέντε παιδιών σε όλη την Π.Ε. Τρικάλων.

Φυσικά, τα δεδομένα καθημερινά θα παρακολουθούνται παράλληλα με την εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή