Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα Τρίκαλα από την Σερβία με μετάλλια

Για μια ακόμη φορά η Σερβία και πιο συγκεκριμένα η πόλη του Zrenjanin ήταν ο ιδανικός προορισμός για την ομάδα του Α.Σ. Τρικάλων, καθώς έλαβε μέρος στο Cup «Malih Sampiona».

Στους αγώνες συμμετείχαν 26 ομάδες από 8 συνολικά χώρες, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους, που έσπευσαν να δούνε από κοντά τους αυριανούς πρωταθλητές.

Οι Τρικαλινοί παλαιστές, κατέκτησαν 5 μετάλλια πραγματοποιώντας εξαιρετικές  εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

Θωμάς Βασδέκης 62kgr: 2ος Αργυρό μετάλλιο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ειδικούς του αθλήματος διότι οι εμφάνιση του ήταν  πραγματικά εντυπωσιακή, κατάφερε να πραγματοποιήσει 3 νίκες και 1 ήττα.
Δημήτρης Θάνος 75kgr: 2ος Αργυρό μετάλλιο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διότι πάλεψε με αθλητές 2 χρόνια μεγαλύτερους του, έδειξε στοιχεία έμπειρου και πολλά υποσχόμενου παλαιστή θα το μέλλον, χάνοντας στον τελικό της κατηγορίας με 6-5 σκορ.
Στέλιος Ψωμάς 52kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποίησε σπουδαία  εμφάνιση με τις άρτια τεχνικές του εκτελέσεις, έχασε όμως το χρυσό μετάλλιο και ενώ κέρδιζε με σκορ 5-0 . Μια λάθος ενέργεια του από υπερβολική σιγουριά του στέρησε τον αγώνα, πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα.
Σωτήρης Μπακόπουλος 50kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, έδειξε στοιχεία ανοδικής πορείας και το μέλλον του ανήκει, καθώς μετά από 3 νίκες θα μπορούσε να παλέψει στον τελικό της κατηγορίας του ,χάνοντας καθαρά από θέμα ατυχίας και εμπειρίας το χρυσό.
Θωμάς Τρέλλης 58kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, πάλεψε σταθερά και με τακτική κατάφερε να πραγματοποιήσει 3 νίκες και 1 ήττα. Προερχόταν από μεγάλη αποχή προπονήσεων λόγο τραυματισμού, η θέση αυτήν μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.
Γεώργιος Μήτσιος 40kgr: 7η  θέση με 1 νίκη και 1 ήττα.
Πέτρος Τρέλλης 40kgr 1 ήττα 15ος
Ανδρέας Κλημενώβ 40kgr 1 ήττα 16ος παλεύοντας και αυτός με 2 χρόνια μεγαλύτερους του αντιπάλους.

Την αποστολή στους αγώνες συνόδευσε ο προπονητής Βασίλης Μότσιος.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή