Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιτέλους μάθαμε γιατί δεν έπεσε κόκκος αλατιού στα Τρίκαλα!

Πιάς΄τ΄αυγό, αλλά μη ρίξεις αλάτι πριν το κουρέψεις!

Συμφωνία κορυφής Δημάρχου Τρικκαίων και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, να μην ρίξουν αλάτι τις μέρες της χιονόπτωσης, υπό τον φόβο μη και δεν ξανάρθουν τα… ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα στα «έξυπνα Τρίκαλα».

Μπορεί η πόλη του Ληθαίου ποταμού να βαδίζει… εκτός καθημερινότητας σε Smart δρόμους, όμως καθώς φάνηκε, αναγνωρίζει τις δοξασίες  του ελληνικού λαού. Όπως αυτή, για παράδειγμα που λέει: Αν θες να μην ξανάρθει ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης, ρίχνεις αλάτι πίσω του…

Με χαρά, υπερηφάνεια και τιμή, ο Δήμος Τρικκαίων, βάζοντας χθες, ακόμη μια φορά τα «καλά του», ανήγγειλε με δελτίο Τύπου, ότι στις 10 Δεκεμβρίου 2018, γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ξεναγήθηκε στα Ξωτικά, στα «ηλεκτροκίνητα οχήματα που ετοιμάζονται στην πόλη» και ενημερώθηκε εκτενώς για την εξυπνάδα ολόκληρης της δημοτικής αρχής στο «control room του Smart Trikala».

Ο δήμαρχος,  «αφού ήδη πολλές από τις τρικαλινές καινοτομίες είναι ήδη γνωστές: Τα «έξυπνα» Τρίκαλα», όπως λέει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου, (όσοι δεν το ξέρατε τρεχάτε να το μάθετε… το ήδη γράφτηκε δυο φορές για να γίνει περισσότερο κατανοητό σε όλους),  ξενάγησε το γερμανικό δίκτυο και στην «πρωτοεμφανιζόμενη καινοτομία για το Smart Farming»,  την «έξυπνη» γεωργία «που ήδη είναι γνωστή στους 1.168.081 επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών» αλλά…  «σύντομα θα δημοσιοποιηθεί εκτενέστερα» … (Νάτο πάλι το ήδη).

Μέσα σε τόσες σκοτούρες, ξέχασε  να ξεναγήσει τους επιθυμητούς επισκέπτες στις αποθήκες αλατιού. Οι επισκέπτες, δεν ρώτησαν να μάθουν για αυτές, καθώς θεώρησαν δεδομένο ότι αν έπεφτε χιόνι, Δεκέμβρη μήνα, θα μπορούσαν να κινηθούν με ασφάλεια στα Smart Trikala.

Πριν φύγoυν,  ευτυχώς με ασφάλεια αφού δεν χιόνισε – μη γίνουμε ρεζίλι και διεθνώς!  –  πήραν  δώρο από την υπεύθυνη αντιδημαρχία,  να το πάνε πεσκέσι στη Γερμανία,  ένα χαρτί με οδηγίες για το τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες σε περίοδο χιονοπτώσεων και παγετού.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή