Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων των πολλών προβλημάτων φέτος, κυρίως λόγω τραυματισμών. Η επιστροφή των Καλαϊτζίδη και Ζησόπουλου έδωσε μια ανάσα στην ομάδα, που πέτυχε την πρώτη της νίκη το Σάββατο στο Κλειστό της Μπάρας, επικρατώντας των Αετών Κρήτης με σκορ 48-41 (ημίχρ. 33-23).

Οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν δυνατά στο παρκέ και πήραν γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο στο +10 (33-23).

Στο β’ ημίχρονο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Γ.Χατζή κράτησαν διψήφια διαφορά μέχρι τα μέσα του δ’ 10λεπτου, όταν η αποχώρηση του Γ.Χατζή με 5ο φάουλ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Οι Χανιώτες αξιοποίησαν την ευκαιρία και μείωσαν στους 3 πόντους μετατρέποντας το φινάλε σε θρίλερ. Σ’ αυτό το σημείο οι Τρικαλινοί παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, αντέδρασαν ψύχραιμα και πήραν τη νίκη με το τελικό 48-41.

Ηταν μια σημαντική νίκη για την τον Αστέρα, που δίνει κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία αναμένεται εξίσου δύσκολη για την ομάδα, αφού Δ.Τσίπρας και Β.Ορέστης απουσιάζουν τη φετινή χρονιά, λόγω τραυματισμών.

Σκορ ανά 10λεπτο: 17-8. 33-23. 42-31 και 48-41.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν. Τζάνης): Χατζής 30, Καλαϊτζίδης 2, Καραμπίνας 4, Λεοντάρης, Ζησόπουλος 8 και Αργυρόπουλος 4.

ΑΕΤΟΙ (Χ. Κουλουριώτης): Γκιζίλης, Σκορδύλης 10, Μαραβέλιας 29 (2), Κοκολάκης 2, Στρατηλάκης, Μπουχαλάκης, Coronels, Κωνσταντάκης και Κουφός.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή