Επιθετική…άμυνα του Νίκου Παππά από το βήμα της βουλής

Ο πρώην υπουργός και αρχιτέκτων του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών δήλωσε υπερήφανος γι’ αυτόν και υποστήριξε ότι έκανε το καθήκον του απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα συζητείται η πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής εις βάρος του πρώην υπουργού.

Ο κ. Παππάς αφού χαρακτήρισε διάτρητη, αποσπασματική και προσβλητική για τον κοινό νου την πρόταση της πλειοψηφίας, καταλόγισε στη ΝΔ εθελοδουλία απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα και θράσος απέναντι στον ελληνικό λαό.

Στην ομιλία του που διήρκεσε περίπου μία ώρα και στην οποία ήταν παρών ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υπουργός επέκρινε την πλειοψηφία ότι αναπαράγει τους μισούς από τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα και πρόσθεσε: «Να έχετε το νου σας για το τι πολιτικό προηγούμενο θεμελιώνετε».

Υποστήριξε ότι η ΝΔ σαν τον πνιγμένο πιάνεται από τα μαλλιά του κι από τον αποτυχόντα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον νόμο από τον οποίο το Δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν πλήρωσε.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή