Επιτυχής δράσης από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, ο κύκλος Συναντήσεων με θέμα «Εργασιακή Συμβουλευτική με την Οπτική του Φύλου» που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την κ. Χρυσάνθη Τζήκα, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου και απευθυνόταν σε γυναίκες άνεργες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ΧΕΝ Τρικάλων.

Από τον κύκλο των συναντήσεων αυτών, μέσα από ειδικά εργαλεία και τεχνικές, οι συμμετέχουσες απέκτησαν γνώση του εαυτού και των προσόντων τους, με σκοπό την ενδυνάμωση της προσωπικότητάς τους και την ευκολότερη εύρεση εργασίας.

Επίσης, βελτίωσαν τις δεξιότητές τους, διδάχθηκαν τρόπους σωστής σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής, καθώς επίσης και μεθόδους προσέγγισης του εργοδότη, μέσω της συνέντευξης για τη μεγαλύτερη δυνατότητα κατάκτησης μίας θέσης, στην αγορά εργασίας.

Κατά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, υπήρξε έκδηλη η επιθυμία τόσο, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας, όσο και από την πλευρά της ΧΕΝ για μελλοντική συνεργασία.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή