Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιτυχής ημερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων για το ασφαλιστικό

Επιτυχία (όσον αφορά την προσέλευση των στελεχών και μελών της ΝΔ) σημείωσε η ημερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Κυκλάδων  της ΝΔ Γιάννη Βρούτση με θέμα: «Εργασιακό – Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό».

Μερικά από τα προγράμματα που τέθηκαν σε λειτουργία επί υπουργίας του κ. Βρούτση είναι τα ΕΡΓΑΝΗ (Αποτελεσματική καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, σημαντική μείωση του γραφειοκρατικού και διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας), ΑΡΙΑΔΝΗ (Οριστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης), ΗΛΙΟΣ (Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων) και ΑΤΛΑΝΤΑΣ (Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας, που έχουν online τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Βρούτσης έκανε εκτενή αναφορά στην ιστορία και το έργο της ΝΔ στον τόπο, τονίζοντας πως παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, η ΝΔ ιδρύθηκε και υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο, είναι η παράταξη των μεγάλων προκλήσεων και επιλογών για τη χώρα, ενώ υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι ένα αξιακό σύστημα προτάσεων και ιδεών που είναι αυτή την στιγμή χρήσιμες Για την χώρα, ώστε και πάλι να γυρίσουν όλοι οι δείκτες προς την θετική φορά. «Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μας το κοινωνικό κομμάτι, με τα εργασιακά και ασφαλιστικά μέτρα να είναι και πάλι προς όφελος κάθε εργαζομένου», υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας πως επιχειρείται μια εξισωτική πολιτική προς τα κάτω με χαμηλούς μισθούς και απολαβές, με πλήρη απαρχαιωμένη αντίληψη σε καθετί ιδιωτικό.

Μετά την ομιλία ο κ. Βρούτσης απάντησε σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, οι π. Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, η Πολιτευτής Δέσποινα Λασπά , ο Τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Καρδούλας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, Καλαμπάκας Μαρία Σιουπέρη, Πύλης Ηλίας Λαμπρογέωργος, Φαρκαδόνας Δημήτρης Λέφας ,μέλη και υπεύθυνοι τομέων ΝΟΔΕ, Αντιδήμαρχοι, π. Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τ.Κ. ,Πρόεδροι  φορέων και συλλόγων, κομματικά στελέχη της ΝΔ  κ.α.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή