Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιτυχίες για τους αθλητές της ποδηλατικής ακαδημίας Π.Σ. Τρικάλων

Συνεχίζεται η ποδηλατική δράση για τα παιδιά της ακαδημίας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν σε δύο ποδηλατικούς αγώνες στην Θεσσαλία. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4&5 Σεπτεμβρίου ο ΠΓΣ Λάρισας στα πλαίσια των διήμερων αγώνων ορεινής ποδηλασίας «MTB LIGA» διοργάνωσε την πρώτη ημέρα αγώνες για τις μικρές κατηγορίες. Επίσης την Κυριακή 5/9/21 ο ΠΑΣ Πηνειός διοργάνωσε αγώνες δρόμου «Ανάβαση Ολύμπου» 23km.
Το Σάββατο στους αγώνες ΜΤΒ ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες από την ποδηλατική ακαδημία. Οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν κερδίζοντας εμπειρίες και πολλές θέσεις στα βάθρα των νικητών.
Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Ρωμανός Καλαντζής τερμάτισε στην 1η θέση κερδίζοντας άξια το κύπελλο του αγώνα.
Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Παναγιώτης Σιδέρης μετά από πτώση εγκατέλειψε τον αγώνα, ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό.
Στην κατηγορία Παμπαίδων είχαμε τέσσερις συμμετοχές με τον Ζιντζόβα Ντίνο στην 4η θέση να κυνηγάει μέχρι το τερματισμό το μετάλλιο. Ο Νικολός Αλέξανδρος 9ος, ο Μαγαλιός Ορέστης 10ος και ο Κουτσιβέτας Άρης 15ος.
Στην κατηγορία Πανκορασίδων τα κορίτσια μας έκαναν το 1-2 με την Ντάκου Εύα νικήτρια και την Σούλιου Κέλλυ στην 2η θέση. Στην κατηγορία Παίδων ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε 6ος και ο Φυστόπουλος Κώστας 15ος, ενώ ο Μάντζιος Δαμιανός είχε μηχανική βλάβη που τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη.
Την Κυριακή οι Σιδέρης, Μάντζιος στους παίδες και ο Περικλής Λαγός στους εφήβους συμμετείχαν στην Ανάβαση Ολύμπου.
Στην κατηγορία εφήβων ο Περικλής Λαγός τερμάτισε στην 3η θέση ενώ και στην Κατηγορία παίδων ο Μάντζιος Δαμιανός τερμάτισε 3ος και ο
Σιδέρης Δημήτρης 5ος .
Οι ποδηλάτες της κατηγορίας παίδων έτρεξαν στους αγώνες ενόψει της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που θα διεξαχθεί στην Αταλάντη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11&12 Σεπτεμβρίου.
Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση του συλλόγου στους προπονητές και σε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς.
Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:
ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).
Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.
Φέτος το Σεπτέμβρη επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVID… η ασφαλέστερη επιλογή!
Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν!
Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)
Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή