Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβράβευση των Ελλήνων με 500€ πρόστιμο για το …καλό τους

Για να ανοίξει η οικονομία χωρίς να βάλουμε την δημόσια υγεία σε κίνδυνο θα πρέπει το πρόστιμο των 300€ να αυξηθεί στα 500€ ανέφερε στη βουλή ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στις γιορτές η ελληνική κοινωνία έδειξε πειθαρχία και συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των ειδικών. Αν είχε γίνει το αντίθετο, αυτό θα είχε ήδη φανεί στα επιδημιολογικά δεδομένα. Ξεπεράσαμε τον σκόπελο, χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις» ανέφερε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή και ανακοίνωσε πως ήταν «πολιτική απόφαση» να επιβληθεί αυστηρότερο lockdown, απ΄ αυτό που ζήτησαν οι ειδικοί, στις αρχές Ιανουαρίου!

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί από τα 300 ευρώ στα 500 ευρώ, ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε την οικονομία χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας», ανέφερε ο ο κ. Μητσοτάκης με θράσος, καθώς του είναι δύσκολο να καταλάβει σε τι σημείο έχει φέρει την χώρα και τους πολίτες της με τις αποφάσεις του.

Επίσης τόνισε, ωστόσο πως δεν πρέπει να επιδείξουμε κανέναν εφησυχασμό, καθώς είναι πολλά τα παραδείγματα χωρών στην Ευρώπη που χαλάρωσαν και είδαν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή