Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εποικοδομητική συνάντηση Δήμου Σοφάδων και ΑΝΚΑ

Εποικοδομητική ήταν συζήτηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του νέου Διευθυντή  της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝΚΑ) κ. Βαγγέλη  Σακελλαρίου  στο Δήμο Σοφάδων.

Στη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος επιβεβαίωσε την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΑΝΚΑ και αναλύθηκαν οι δυνατότητες ενδυνάμωσης της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δυνατότητα βελτίωσης και αποδοτικότερης διαχείρισης προγραμμάτων, η μεταφορά τεχνογνωσίας και   υποστήριξης σε σειρά θεμάτων που αφορούν τις αναπτυξιακές απαιτήσεις του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επισημάνθηκαν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από το νέο Leader και ιδιαίτερα οι ευκαιρίες που έρχονται για επιχειρηματίες, φορείς  αλλά και την Αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα συζητήθηκαν κοινωνικά προγράμματα ενώ δόθηκε έμφαση και στην προώθηση του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή με την ανάδειξη των δυναμικών στοιχείων, μέσα από τις δυνατότητες των χρηματοδοτικών εργαλείων.

Οι κκ Σκάρλος και Σακελλαρίου πιστοποίησαν τους κοινούς στόχους υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αξιοποίησης κάθε διαθέσιμου πόρου μέσα από τα προγράμματα.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Διευθύνον Σύμβουλος της ΑΝΚΑ κ. Θώμη Καφάση, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος και ο τέως Διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ κ. Βασίλης Μπέλλης.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή