Αθλητικα

Μάκης Παπαγεωργίου «Θα είμαστε δίπλα στα σωματεία»

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Τρικάλων, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 4 Ιουνίου 2026.

10 Jun 2026
Μάκης Παπαγεωργίου «Θα είμαστε δίπλα στα σωματεία»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΠΣΤ ο Μάκης Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της διοίκησης πως θα βρίσκονται δίπλα στα σωματεία με ουσιαστικές λύσεις.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Από σήμερα η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Τρικάλων περνά σε μια νέα εποχή. Με ένα συνδυασμό εμπειρίας και νέων προσώπων, συγκροτούμε μια διοίκηση που έχει τη γνώση, τη διάθεση και τη θέληση να δουλέψει για το καλό του τρικαλινού ποδοσφαίρου.

Δέσμευση μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στα σωματεία, με ουσιαστικές λύσεις, συνεργασία και καθημερινή παρουσία στα ζητήματα που τα απασχολούν.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη»

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..