Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται ο 17ος Ημιμαραθώνιος Ράξας

Ένας ακόμη σπουδαίος αγώνας επιστρέφει στο καλεντάρι των διοργανώσεων καθώς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 17ος Ημιμαραθώνιος Ράξας.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου δρομέων αναφέρει:
Η επιτροπή Διοργάνωσης της Τ.Κ. Ράξας του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρικκαίων και το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων προκηρύσσει τον 17ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου και Αγώνα δρόμου 10 χλμ.
O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρική Πλατεία τοπικού Διαμερίσματος Ράξας Δήμου Τρικκαίων.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 21,1 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση από το Τ.Δ. Ράξας με κατεύθυνση προς Ρίζωμα στην ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος και συνέχεια προς το Τ.Δ. Πλατάνου . Μέσω του οικισμού Χαϊδεμένης στον οικισμό Περδικοράχης προς Λεπτοκαρυά αφήνουμε την ασφαλτοστρωμένη οδό και δια της Πεζογέφυρας Σωτήρας Βαμβέτσου περιφερειακά του οικισμού Σωτήρα και στο Τ.Δ. Ράξας με τερματισμό το σημείο αφετηρίας. Η διαδρομή στα πρώτα οκτώ χιλιόμετρα είναι σχεδόν επίπεδη, από το όγδοο έως το δέκατο ανηφορική ,από το δέκατο έως το δεκατοτρίτο αρκετά κατηφορική και η συνέχεια της σχεδόν επίπεδη.

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγώνας δρόμου 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρική Πλατεία τοπικού Διαμερίσματος Ράξας Δήμου Τρικκαίων.
Ώρα εκκίνησης: 09:45 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση από το Τ.Δ. Ράξας ακολουθούμε την ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος μετά την γέφυρα στρίβουμε δεξιά προς οικισμό Χαϊδεμένης στον οικισμό Περδικοράχης προς Λεπτοκαρυά αφήνουμε την ασφαλτοστρωμένη οδό και δια της Πεζογέφυρας Σωτήρας Βαμβέτσου περιφερειακά του οικισμού Σωτήρα και ακολουθούμε την διαδρομή του ημιμαραθωνίου μέχρι το τέλος της στην πλατεία της Ράξας με τερματισμό το σημείο αφετηρίας.
10 χλμ.

Για πληροφορίες Τηλ. 6977190493 , 2431088078 Μπαρτζιώκας Ευάγγελος.

6944557292 ( Απογευματινές ώρες ) Τριανταφύλλου Γιώργος

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή