Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται το… Καλάθι του Άι Βασίλη – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Στα «σκαριά» φαίνεται να βρίσκεται η δημιουργία ενός καινούριου καλαθιού που θα περιλαμβάνει παιχνίδια, το οποίο φαίνεται πως πρόκειται να ονομαστεί «Καλάθι του Άι Βασίλη».

Το καινούριο αυτό καλάθι είναι ένα εγχείρημα που έχει σκοπό να διευκολύνει γονείς και συγγενείς να αγοράσουν παιχνίδια στα παιδιά τους, κάνοντας πραγματικότητα το «γράμμα» τους στον Άι Βασίλη, ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, λόγω του κύματος ακρίβειας που έχει πλήξει τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, τα προϊόντα που έχουν «πέσει στο τραπέζι» για να ενταχθούν στο εν λόγω καλάθι είναι:

Eπιτραπέζια και παζλ
Κούκλες
Βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες
Κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας
Εκπαιδευτικά παιχνίδια
Αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα
Ποδήλατα
Παιχνίδια εξωτερικού χώρου
Παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.)

Πιθανότερη ημερομηνία εκκίνησης του «Καλαθιού του Άι Βασίλη» είναι η 14 Δεκεμβρίου, η ημέρα δηλαδή που αναμένεται να ανακοινωθεί και το εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού» από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Προϋπόθεση για τη νέα πρωτοβουλία είναι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο δημιουργίας στρεβλώσεων στην αγορά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή