Έρχονται ξανά αλλαγές στην κυκλοφορία στα Τρίκαλα

Πού θα πραγματοποιηθούν έργα

Μπαράζ κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από αύριο, Πέμπτη, στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η Τροχαία ανακοίνωσε:

  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης εξοπλισμού ισόπεδων διαβάσεων του Ο.Σ.Ε, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ- ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ETCS L1 ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ Σ.Σ. ΣΟΦΑΔΩΝ» για λογαριασμό του Ο.Σ.Ε. στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 31-05-2024 και κατά τις ώρες 07:30’ έως 11:00’ και 10:00’ έως 14:00’ , αντίστοιχα, στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Επί της συνδετήριας των ενταύθα οδών Λάμπρου Παπαβασίλη και Ζωοδόχου Πηγής, διασταύρωση αυτής με την χ/θ 57+257 της Σιδηροδρομικής Γραμμής Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας (περιοχή Σαράγια), εναλλάξ στένωση οδοστρώματος και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας με εναλλάξ κίνηση των οχημάτων και των δύο (2) ρευμάτων κυκλοφορίας.
  2. Επί της ενταύθα οδού Ελευθερίας, διασταύρωση αυτής με την χ/θ 58+163 της Σιδηροδρομικής Γραμμής Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας, εναλλάξ στένωση οδοστρώματος και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν οδόστρωμα.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου εκτελεσθούν οικοδομικές εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή, επί της οδού Τσακάλωφ της πόλης των Τρικάλων και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Στ. Γάτσου έως τη διασταύρωση της με την οδό Αχιλλέως και κατά το χρονικό διάστημα από την 10:00΄ ώρα έως την 15:00΄ ώρα της Πέμπτης 30/05/2024.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Πέμπτη 30-05-2024 και την Παρασκευή 31-05-2024 και από ώρες 07:30΄ έως την 15:00΄, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Χαρ. Τρικούπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βούλγαρη και Κοραή,
  2. Στην οδό Κανάρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δεληγιώργη και Λάκμωνος-Καλαμάτα,
  3. Στην οδό Μαυροκορδατου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πιτσάκου και Λιακατά,
  4. Στην οδό Πέλεκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δεληγιώργη και Μαυροκορδάτου.
  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ”FTTH ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α”, για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. από την εταιρεία «ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε.» στα Τρίκαλα, κατά τις ώρες 07:00΄ – 15:00΄ και 17:30΄ – 19:00΄ την Πέμπτη 30/05/2024 έως και την Παρασκευή 07/06/2024 στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Μετεώρων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιάσωνος και Αιθίκων (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αιθίκων).
  2. Στην οδό Ιάσωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Αιθίκων (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αιθίκων).
  3. Στην οδό Αριστάρχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λιακατά και Βούλγαρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βούλγαρη).
  4. Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λιακατά και Αιθίκων (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αιθίκων).
  5. Στην οδό Βούλγαρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιάσωνος και Βαλαωρίτου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βαλαωρίτου).
  6. Στην οδό Αιθίκων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Βαλαωρίτου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βαλαωρίτου).
  7. Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Αιθίκων (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αιθίκων).
Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …