Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 740.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων

Δύο νέα έργα για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εισέρχονται σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου περιοχής Πυλης – Φαρκαδόνας Π.Ε. Τρικάλων 2020» και «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων 2020» συνολικού προϋπολογισμού 740.000. Τα δυο έργα χρηματοδοτούνται από τον Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας πραγματοποιούμε αναγκαίες εργασίες συντήρησης σε σημεία του οδικού δικτύου, τα οποία έχουν παρουσιάσει φθορές, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου που αντιμετωπίζουν» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η οδική ασφάλεια αποτελεί  προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, γι’ αυτό και καθημερινά προσπαθούμε, ιεραρχώντας τις ανάγκες, να βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Τα έργα

Στο έργο «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων 2020» προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες διαγράμμισης οδοστρώματος για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε διάφορα τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Στο έργο «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου περιοχής Πυλης – Φαρκαδόνας Π.Ε. Τρικάλων 2020» προβλέπονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης της Π. Ε. Τρικάλων , σε περιοχές του Δήμου Πύλης και του Δήμου Φαρκαδόνας , προς εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή