Έργα στην περιφερειακή οδό Γαρδικίου

Κ. Αγοραστός: «Κάθε μέρα και ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα»

Συντηρεί και βελτιώνει την περιφερειακή οδό Γαρδικίου και το δρόμο προς Άσπρα Σπίτια η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε συντηρήσεις σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ανάδοχο αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της οδού Μεσοχώρα – Άσπρα Σπίτια και της περιφερειακής οδού του οικισμού Γαρδικίου. Τα δυο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 265.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην υλοποίηση δυο σημαντικών έργων οδοποιίας για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Στόχος είναι να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών της Θεσσαλίας. Οι μετακινήσεις αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια γι’ αυτό. Δεν σταματάμε ούτε μέρα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια των δρόμων. Προκειμένου οι πολίτες να μετακινούνται σε δρόμους σύγχρονους και με υψηλές προδιαγραφές»

Στοιχεία έργου

Αντικείμενο των έργων αποτελούν οι εργασίες βελτίωσης της περιφερειακής οδού του οικισμού Γαρδικίου συνολικού μήκους 800μ και η τσιμεντρόστρωση τμήματος της οδού προς τον οικισμό Άσπρα Σπίτια Μεσοχώρας μήκους περίπου 400μ.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …