Εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Καρδίτσας

Εργασίες για την ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρ. Παπανδρέου (από τη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου και προς την έξοδό της προς την Καρδιτσομαγούλα) πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας ανταποκρίθηκε έτσι στο αίτημα των περιοίκων, για αποκατάσταση του οδοστρώματος του συγκεκριμένου οδικού τμήματος, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά πολλοί οδηγοί και είχε υποστεί μεγάλες φθορές και τομές λόγω προηγούμενων εργασιών οργανισμών κοινής ωφέλειας

Ο Δήμαρχος Φωτ. Αλεξάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κων. Ξυλομένο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αυτοψία στο χώρο των εργασιών που περιλαμβάνουν απόξεση του υπάρχοντος φθαρμένου ασφαλτικού τάπητα με χρήση φρέζας και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.

Η ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρ. Παπανδρέου εντάσεται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Έργων και περιελάμβανε παρεμβάσεις σε δημοτικούς δρόμους με σκοπό την ανακατασκευή τους, καθώς και την πλήρη κατασκευή οδοποιίας, αλλά και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή