Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων: Ξεκίνησε η αποστολή της υλικής βοήθειας αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας – Συρίας!

Ξεκίνησε η αποστολή της υλικής βοήθειας αλληλεγγύης από τα Τρίκαλα για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας – Συρίας!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα των συνδικάτων και των άλλων μαζικών φορέων είναι συγκινητική, επιβεβαιώνοντας την δύναμη της ταξικής αλληλεγγύης και της λαϊκής πρωτοβουλίας.

Μία μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας συγκεντρώθηκε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων , όπου τα σωματεία μας είχαν στήσει το κέντρο συλλογής

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε αυτές τις μέρες μεταφέρθηκε από μέλη των σωματείων μας στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας,(ΕΚΛ) όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρός του συνάδελφος Γιάννης Σκόκας. Από εκεί θα φορτωθούν σε νταλίκα που δρομολογεί το ΕΚΛ και θα παραδοθούν από εκπροσώπους του σε συνδικάτα των εργαζομένων της Τουρκίας, στη συνοριακή δίοδο Κήποι-Ύψαλα στον Έβρο. Μια τέτοια ανάλογη αποστολή έγινε πριν λίγες μέρες και θα ξαναγίνει τις επόμενες ,αφού η προσφορά του λαού της περιοχής μας είναι συγκλονιστική!

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών το αγωνιστικό ταξικό εργατικό κίνημα ανέλαβε πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης των δοκιμαζόμενων λαών της Συρίας και της Τουρκίας. Σε επικοινωνία με τα συνδικάτα της Τουρκίας και της Συρίας για την στήριξη των θυμάτων και την έκφραση της αλληλεγγύης.

Το πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης αποδεικνύει τη δύναμη των λαών , δείχνει ότι οι λαοί μπορούν να σωθούν αξιοποιώντας τη δύναμή τους , το όπλο της αλληλεγγύης.

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων
● Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών
● Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων
● Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου ● Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή