Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργάτης παρενοχλούσε μαθήτριες στα Τρίκαλα

Προσήχθη μετά από καταγγελία στην Αστυνομία – Τι είπε στο Trikalanews.gr ο ΔΔΕ

Ένα νέο περιστατικό παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών έρχεται να προβληματίσει την κοινωνία των Τρικάλων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο της πόλης, όπου εργάτης φέρεται να παρενόχλησε μαθήτριες σχολείου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας, ελαιχρωματιστής στο επάγγελμα έκανε εργασίες εντός του σχολείου.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας προσήγαγαν τον εργάτη, όπου μετά την έρευνα και τις καταθέσεις των μαθητριών η προσαγωγή έγινε σύλληψη.

Τι είπε στο Trikalanews.gr ο ΔΔΕ

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Τρικάλων Αλέξανδρος Καπανιάρης, μιλώντας σχετικά στο Trikalanews.gr, ανέφερε ότι πρόκειται για εργαζόμενο σε συνεργείο το οποίο είχε αναλάβει εργασίες στο πλαίσιο προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης στο εν λόγω σχολείο.

Φέρεται να απηύθυνε σεξιστικά σχόλια σε αρκετές μαθήτριες οι οποίες αμέσως έσπευσαν να ενημερώσουν τη διευθύντρια του σχολείου, και μαζί με την κοινωνική λειτουργό ακολούθησαν όσα προβλέπονται με καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Φυσικά, για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς των κοριτσιών, ενώ η υπόθεση παρακολουθείται στενά από τη Δευτεροβάθμια Τρικάλων.

Στο ερώτημα που αφορά στην παρουσία του συνεργείου κατά τη διάρκεια της σχολικής λειτουργίας, ο κ. Καπανιάρης, μας δήλωσε ότι βρέθηκαν στον χώρο του σχολείου για «μερεμέτια».

Αυτό που επισήμανε βέβαια είναι ότι «ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία τονίζοντας ότι οι μαθήτριες έπραξαν πολύ σωστά που άμεσα ενημέρωση τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία ενήργησε αστραπιαία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή