Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργαζόμενη μητέρα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων συγκέντρωσε 16.935 μόρια

Με ιδιαίτερη χαρά και με την συγκατάθεσή της δημοσιεύουμε τη μεγάλη επιτυχία της μαθήτριάς μας Μαρίας Μούσιου, του Τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Συγκέντρωσε 16.935 μόρια και με την επίδοσή́ της αυτή́ περνά σε όλες τις Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές του Τομέα Πληροφορικής.

Η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι εργαζομένη μητέρα και δεν είχε καμία άλλη βοήθεια εκτός από́ αυτή́ που έλαβε από́ τους καθηγητές του σχολείου.  Η μαθήτρια αρίστευσε στο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών» γράφοντας ένα τέλειο 100 και πλησίασε το άριστα στο μάθημα «Προγραμματισμός Υπολογιστών».

Συγχαίρουμε θερμά τη Μαρία Μούσιου για την μεγάλη επιτυχία της καθώς και όλους τους υποψήφιους του σχολείου μας για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά τους. Ανάμεσά τους θα υπάρξουν και άλλοι επιτυχόντες στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτό αποδεικνύει ότι η γνώση και η μόρφωση δεν έχουν ηλικία και επιπλέον οι οποιεσδήποτε δυσκολίες της ζωής είναι πολύ μικρές μπροστά στα ανθρώπινα όνειρα.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στήριξαν τους υποψήφιούς μας στη μεγάλη τους προσπάθεια με τα μαθήματα και την καθοδήγησή τους.

Από τη Διεύθυνση του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή