Έργο επίλυσης χρονίζοντος προβλήματος σε δρόμο της Κοινότητας Καστρακίου

Σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Καστρακίου και συγκεκριμένα στον ανηφορικό δρόμο στην περιοχή Δραγασιά, έδωσε λύση η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Θώμος Γεώργιος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γκόγκο Γεώργιο.

Πρόκειται για ένα έργο σε ένα μεγάλο κομμάτι του ανηφορικού δρόμου που επισκέφθηκε το πρωί το Δήμαρχος, στο οποίο πραγματοποιείται διαπλάτυνση, κατασκευή τσιμενταύλακα όμβριων υδάτων, στη συνέχεια θα κατασκευαστεί φρεάτιο με υπογειοποίηση των υδάτων που θα καταλήγουν στο ρέμα το οποίο διέρχεται από την περιοχή.

Ένα αίτημα των κατοίκων πλέον λύνεται, αποκαθιστάται η πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, σε περίπτωση βροχοπτώσεων και δυσμενών καιρικών συνθηκών, αφού στο συγκεκριμένο κομμάτι τα νερά και φερτά υλικά καθώς και ο πάγος του οδοστρώματος εγκυμονούσαν κινδύνους και δημιουργούσαν προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο Δήμος Μετεώρων θα συνεχίσει το προγραμματισμένο και στοχευμένο έργο του κάνοντας παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου αλλάζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων, δημιουργώντας έναν Δήμο φιλικό προς τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

 ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή